18 Вересня 2018
Новини

Кум Путіна підтримає Порошенка на виборах

Кум Путіна підтримає Порошенка на виборах

Лідер «Українського вибору», кум президента Росії Володимира Путіна Віктор Медведчук, який займеться дискредитацією конкурентів Порошенка, буде  допомагати діючому президенту України виграти наступні вибори.

Крім того, сам Путін також може підтримати главу української держави. Таку думку висловив російський політолог Станіслав Бєлковський в ефірі радіостанції «Ехо Москви».

«Путін, наскільки мені відомо, прийняв рішення підтримати Петра Олексійовича Порошенка на виборах і створити всі необхідні і достатні умови для його перемоги на виборах наступного року», - зазначив політолог.

Щодо кума Путіна, Віктора Медведчука, то Бєлковський зазначив: «Медведчук як постпред де-факто Путіна в Україні реалізує цю систему і комплекс завдань, зокрема й щодо дискредитації Юлії Володимирівни».

Нагадаємо, вибори президента України заплановано на 31 березня 2019 року.

Згідно з опитуванням, проведеним спільно Київським міжнародним інститутом соціології, Центром Разумкова і центром SOCIS наприкінці серпня – початку вересня, за Тимошенко свої голоси на виборах готові віддати 11% респондентів, а за Порошенка – 7,1%. На третій позиції в рейтингу розмістився шоумен Володимир Зеленський – 6,7%.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, петро порошенко, віктор медведчук, володимир путін, станіслав бєлковський, вибори 2019
В тему