16 Вересня 2018
Новини

Під Києвом в магазині знайшли мертвого чоловіка

Під Києвом в магазині знайшли мертвого чоловіка

Відвідувачів і персонал маркету у Вишневому налякав чоловік на підлозі без ознак життя.

Трагічний інцидент напередодні, 15 вересня, стався у місті Вишневому Києво-Святошинського району, яке є південно-західним передмістям Києва.

Персонал і покупці магазину «Фора», розташованого на вулиці Першотравневій у будинку номер 7, виявив на підлозі торговельного закладу чоловіка, який лежав навзнак, не виказуючи жодних ознак життя. Охоронник магазину намагався надати допомогу та викликав швидку і поліцію.

Про це йдеться у дописі та в коментарях очевидців  у популярному серед киян пабліку «ДТП.Київ.юа».

Медики, що прибули на місце виклику, лише констатували смерть о 19:22. Попередньо, померлий мав проблеми із серцем.

Після такої події першим у групі з’явилося повідомлення, в якому стверджувалося, ніби охоронник магазину «Фора» не пропускала надати чоловіку першу допомогу і не викликала екстрені служби.

«В магазині лежить чоловік без ознак життя. Охорона не пропускає надати допомогу. Швидкої нема, поліції теж. Вишневе, магазин «Фора». Вул. Першотравнева, 7. Можливо, уже мертвий», – ішлося в дописі, після появи якого шквал негативу вилився у коментарях на охоронників «Фори».

Та пізніше інформація про те, ніби персонал не намагався надати допомогу і не викликав медиків, була спростована. Працівники зробили все, що було необхідно в цій ситуації.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, смерть, поліція, київ, Лікарі
В тему