16 Вересня 2018
Новини

16 вересня: кого привітати з днем ангела

16 вересня: кого привітати з днем ангела

Цього дня іменини відзначають Петро та Костянтин.

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

КОСТЯНТИН

В основі цього імені латинський корінь, що означає «стійкий, постійний».

У дитинстві дуже боязкий, увесь час перебуває в стані тривоги. Дуже важко звикає до чужих людей і нової обстановки. Звикання до дитячого садка й школи вимагає від Костянтина значних зусиль і коштуватиме батькам чималих хвилювань. З віком позбудеться від комплексу страху, але сходитися з людьми буде важко. Друзів має небагато, але всі вони перевірені часом.

ПЕТРО

Ім?я Петро має давньогрецьке походження, в перекладі означає «камінь», «скеля», також трактують як «твердий», «надійний», «непохитний».

Петро – допитливий хлопчик. З раннього віку він починає мучити батьків запитаннями. Його цікавить усе: навіщо будують гнізда пташки, де вночі перебувають трамваї, як улаштований будильник. Маленький Петро музично обдарований, у нього може бути непоганий голос. Батькам було би непогано віддати сина в музичну школу.

Петро навчається легко й не завдає клопоту вчителям. У юності часто колекціонує фотографії артистів і музичні записи співаків.

Володар імені Петро мужній чоловік, хоча часом може поводити себе дуже авторитарно, насилу приховує свою емоційну природу. При цьому він приємний, ніжний, темпераментний і щедрий, сердечна людина. Образ, який Петро намагається донести до інших, є правильним, показовим, з його погляду, йому потрібно, щоб ним захоплювалися і визнавали його достоїнства. Для досягнення цієї мети він проявить усю свою непохитну волю. Петро досить непоганий працівник, але його працездатність залежить від рівня мотивації і від настрою. Власник цього імені володіє всіма необхідними якостями організації, проте не завжди це вдається йому добре. Він навіть трохи пихатий, хоча залишається наївним. Якщо його досягнення збігаються із цілями, то із цього може вийти толк. Петро може здатися самовпевненим, егоцентричним і запальним, хоча це ще не означає, що він стане менш сором?язливим. Цьому чоловікові краще доручати різні справи, попередньо обговоривши з ним усі аспекти.

Бажано, щоб у маленького Петра були брати або ж сестри, щоб батьки заохочували їх до участі в груповій діяльності, оскільки хлопчик Петя може подумати, що світ обертається навколо нього. Це дозволить йому дізнатися про себе побільше і проявити певні таланти за участі в колективній роботі. Театральний гурток допоможе хлопчикові розвинути здібності.

Петро цінує красу, чистоту і чесність, має схильність до подорожей і польоту фантазії, любить спілкування. У сердечних справах він є ідеалістом, має високі очікування від свого партнера. У сім?ї вважає за краще домінувати й очікує від дружини безмежної відданості. Він прагне багато разів подумати, перш ніж почати якусь справу. У професійному плані Петро віддає перевагу професіям, де він може бути максимально вільним. Йому підійдуть адміністративні посади, він може зробити кар?єру в готельному і ресторанному бізнесі, юриспруденції, в тих гаузях, де потрібно контактувати з людьми.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, день ангела
В тему