14 Вересня 2018
Новини

В Карпатах знайшли тіло грибника, якого шукали дві доби

В Карпатах знайшли тіло грибника, якого шукали дві доби

На Івано-Франківщині загинув досвідчений грибник. Тіло шукали рятувальники.

О дванадцятій дня четверга, 12 вересня, рятувальники, які у пошуках заблукалого грибника другу добу прочісували урочище Сплаї поблизу селища Осмолода Рожнятівського району Івано-Франківської області, виявили тіло чоловіка. Повідомляє видання «Галицький кореспондент».

Загиблого шукали протягом двох днів – починаючи з 10 вересня: того дня, близько дев’ятої ранку, 55-річний житель Калуша пішов «на тихе полювання», та не повернувся до місця таборування.

За даними правоохоронців та ДСНСівців, кілька днів тому група грибників розбила табір у лісовому масиві в урочищі Сплаї та щоденно виходила на збір грибів. Товариші загиблого кажуть, що він був досвідченим грибником, близько 10 років їздив групою збирати гриби у цій місцевості.

Першого дня до пошуково-рятувальних робіт були залучені п’ятеро рятувальників Осмолодського пошуково-рятувального відділу, які прочісували ліс до кордону із Закарпатською областю. У середу, 12 вересня, о 05.50 на пошуки направили 10 рятувальників пошуково-рятувальних відділень із селищ Осмолода та Вигода.

О 15.15 в обласний координаційний центр УДСНС в області надійшла інформація від керівника пошукових робіт про те, що близько 12.00 рятувальники Вигодського пошуково-рятувального відділу, спільно з товаришами заблукалого грибника, поблизу потічка Ситний в урочищі Сплаї натрапили на тіло розшукуваного.

Станом на 00.40 четверга, 13 вересня, рятувальники надали допомогу працівникам поліції та знесли тіло загиблого до селища Осмолода.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, рятувальники, смерть, івано-франківськ
В тему