14 Вересня 2018
Новини

Про таку форму, як у цьому селі на Прикарпатті, мріють усі школи країни (фото)

Про таку форму, як у цьому селі на Прикарпатті, мріють усі школи країни (фото)

Новенька форма, яку запровадили у цій школі в Івано-Франківській області, виглядає неймовірно гарно. Іншим ЗОШ країни залишається тільки заздрити!

В Інтернеті вірусними стали знимки нової шкільної форми в селі-курорті Яблуниця, що на Прикарпатті. Тут учні першого класу розпочали навчання у вишитому вбранні: сорочечки для хлопчиків і гарнесенькі сукеночки для дівчаток. І вже можна констатувати, що гарніших первачків годі десь знайти по Україні.

Гарна шкільна форма

А виклав фотографії нарядних школяриків із Яблуниці у соцмережу «Фейсбук» викладач Тернопільського національного економічного університету Олексій Кушнір.

«Ось така шкільна форма у першачків в с. Яблуниця (Яремчанщина)! Хіба не круто виглядає? Як на мене, то дуже круто! І ніяка «уніформа прислуги» з цим не зрівняється!» – прокоментував автор.

Цей пост здійняв живе обговорення у «Фейсбуці», отримавши понад 7000 репостів і 3,6 тисячі «вподобайок» від користувачів. Більшості користувачів нова форма прикарпатських школяриків припала до душі, та дехто вважає білі вишивані платтячка і сорочки непрактичними, мовляв, щодня в таке дитину не одягнеш.

А вам як вигляд первачків у Яблуниці?  

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Фото, школа, івано-франківськ
В тему

Останні матеріали