14 Вересня 2018
Новини

14 вересня: кого привітати з днем ангела

14 вересня: кого привітати з днем ангела

Цього дня – початок нового церковного року (індикту), а іменини відзначають Маргарита та Семен.

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

Маргарита

Ім'я Маргарита в перекладі з грецької мови означає «перлина», «перли». «Маргарітос» – це епітет Афродіти, богині краси і любові, яка була покровителькою мореплавців. І саме перлини і перламутрові раковини моряки жертвували їй, просячи захисту і заступництва. Маргарита прямолінійна. Вона скаже все, що думає, будь–якій людині, незалежно від її віку і статусу. При цьому Маргарита прямолінійна і самокритична і по відношенню до себе. Чесна і смілива, нетерпляча і примхлива, Маргарита має аналітичний склад розуму і логічне мислення. В характері Марго відсутній егоїзм і зовсім немає дипломатії, саме тому у неї часто виникають конфлікти з оточуючими.

Маргарита справляє враження розумної жінки, якій притаманні практичність і деяка невпевненість в собі. У професійній діяльності Марго проявляє себе рішучою і діловитою жінкою. Проте, робота для Маргарити є не сенсом життя, а просто засобом заробітку. Марго відмінно проявить себе в адміністративній діяльності, в педагогіці і біології. Завдяки своїй практичності і організаторським здібностям Маргарита може стати хорошим керівником. При цьому Марго не прагне до влади, їй потрібна цікава робота. Успіх у справах приходить до Маргарити завдяки посидючості, працьовитості, оригінальному підходу до справи і нестандартному мисленню. Марго шанована серед колег.

У першому шлюбі Маргарита, як правило, зазнає невдачі через поспішне заміжжя. Марго дуже болісно переносить перший розрив і вдруге виходить заміж теж швидко в спробі довести собі і оточуючим, що вона цікава і любима. Чоловіком Маргарити стане тільки симпатичний їй чоловік. Марго не надто любить господарювати, обожнює дітей, заради них вона готова пожертвувати всіма іншими речами в її житті. У чоловічому товаристві Марго відчуває себе, як риба у воді, тому її чоловікові часто доводиться відчувати уколи ревнощів. 

Семен

Ім'я має давньоєврейське походження й означає «почутий Богом у молитві».

Зовні Семен більше схожий на матір, аніж на батька. Він також успадковує й багато рис характеру, властивих матері. Він добрий, м'який і незлобивий.

Семен буде гарним другом, що завжди прийде допомогти у важку хвилину, близько до серця прийме чуже лихо.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, день ангела
В тему