13 Вересня 2018
Новини

До Дня батька у Луцьку відбудеться форум сім’ї

До Дня батька у Луцьку відбудеться форум сім’ї

14 вересня до Дня батька у Луцьку відбудеться Волинський форум сім’ї «Щаслива родина – міцна Україна».

Як інформують організатори, у програмі Форуму: обговорення Національної сімейної стратегії, навчання від провідних експертів та фахівців у галузі сімейної політики, а також круглий стіл на тему: «Сімейні цінності – як важливий напрямок державної сімейної політики» та презентація напрацювань й обмін досвідом між громадськими, релігійними, державними організаціями.

Форум відбудеться у Палаці культури міста Луцька.

Волинський форум сім’ї покликаний об’єднати зусилля представників органів влади, органів місцевого самоврядування, освітян, релігійних і громадських організацій області, широкої громадськості задля захисту цінностей української сім’ї, формування та реалізації регіональної сімейної політики, заснованої на українських традиційних цінностях.

Основними організаторами заходу є Управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради, Волинська Рада Церков, МБФ «Молодь з місією», за підтримки МГО «Міжнародний центр батьківства» та Міжфракційного депутатського об’єднання Верховної Ради «За духовність, моральність і здоров’я України».

До участі у Волинському форумі сім’ї запрошують освітян, науковців, журналістів, представників органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, релігійних і громадських організацій області. Початок о 10.00.

Читайте також: В День батька прийнято носити троянди

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, день батька, форум
В тему