13 Вересня 2018
Новини

У Львові навіжена водійка заблокувала швидку і умисне чавила копа

У Львові навіжена водійка заблокувала швидку і умисне чавила копа

У центрі Львова 45-літня жінка-водій за кермом дорогого позашляховика, наче їй засліпило, стала прямо під знаком «Паркування заборонено» та загородила проїзд машині швидкої допомоги: бригада медиків поспішала на виклик. Ішлося у вечірньому сюжеті ТСН.

На місце вчасно нагодився інспектор велопатруля, страж правопорядку попросив жінку від’їхати, та у відповідь отримав потік брудної російськомовної лайки. Жінка демонстративно балакала із кимось по телефону та ігнорувала вимоги правоохоронця. Завершивши розмову по мобільнику, нібито одумалася і здала назад, та потім неадекватна автоледі різко вдарила по газах і своїм усюдиходом наїхала на поліцейського. У нього згодом діагностували забій коліна, а авто злісної правопорушниці відтягли на штрафний майданчик. Саму ж небезпечну пані чомусь відпустили.

Наразі вирішується питання, чи відкривати щодо фігурантки кримінальне провадження. А тим часом відео, опубліковане Патрульною поліцією Львова на офіційній сторінці у «Фейсбуку», шириться соцмережами і набирає перегляди. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, львів, Відео
В тему