12 Вересня 2018
Новини

Світлана Тарабарова замилувала фанатів новонародженим сином (фото, відео)

Світлана Тарабарова замилувала фанатів новонародженим сином (фото, відео)

Відома 28-річна співачка Світлана Тарабарова на своїй сторінці в Instagram опублікувала перше фото з новонародженим сином.

Так, у співачки і у її чоловіка, продюсера Олексія Бондаря народився хлопчик. Первісток з’явився на світ в неділю 9 вересня в одному з пологових будинків Києва. Малюк важить 3,760 кілограми при зрості 55 сантиметрів. Відомо також, що і мама, і малюк почувають себе добре.

«23:25 – час, коли народилося наше щастя», – підписала співачка публікацію в Мережі.

Світлана Тарабарова народження дитини

«До сих пір повірити не можу – ми це зробили!!! Я дякую всім за привітання, теплі слова підтримки, всіх небайдужих, хто нервував, переживав разом з нашою сім'єю, ми відчуваємо ваше тепло. Я до сих пір не можу повірити, що таке маленьке добре серце обрало мене своєю мамою», – написала зірка.

Світлана Тарабарова народження дитини фото 1

Нагадаємо, Олексій і Світлана одружилися 11 жовтня у 2016 році. Чоловік співачки старший за неї на 14 років. Разом з радісною новиною про поповнення в родині, співачка також презентувала пісню, присвячену любові до дітей під назвою «Добре серце».

«Доброму серцю, мамам і всім, хто відчуває безмежну любов до дітей присвячується...», – повідомили під відео.

До слова, про те, що Світлана Тарабарова чекає дитину стало відомо, коли співачка перебувала вже на шостому місяці вагітності.

Нині Тарабарова приймає теплі слова привітання від шанувальників та рідних.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, світлана тарабарова, діти
В тему