12 Вересня 2018
Новини

В Польщі встановили винуватця смертельного зіткнення двох українських авто

В Польщі встановили винуватця смертельного зіткнення двох українських авто

Польські правоохоронці помістили під варту українського водія, який спричинив нічну смертельну аварію в Домброві Томашівській, що в Люблінському воєводстві Республіки Польща.

Про це повідомляє видання «Люблін 112».

Співробітники штабу поліції округу в Томашові Люблінському з’ясовують обставини учорашнього смертельного зіткнення двох легкових автомобілів із українськими громадянами, внаслідок якого 19-літня дівчина загинула і ще шестеро осіб були травмовані.

Упродовж кількох години поліція технічна фіксувала сліди, залишені автівками-учасницями ДТП на місці, аналіз яких покаже, хто був винуватий у цій трагедії на дорозі. Попередньо, винуватцем летального ДТП є 25-літній водій «Форда».

Як дізналися журналісти «Любліну 112», наразі точно відомо, що «Форд» їхав у напрямку Томашова Люблінського, а «Шкода» – в керунку Замості. Попередньо все вказує на те, що водій «Форда», із невстановлених наразі причин, вилетів на зустрічну смугу руху, що і спричинило удар лоб у лоб із «Шкодою Октавіа», що їхала назустріч. 25-річного водія «Форда Мондео», громадянина України, арештували за рішенням прокурора.

ДТП у Польщі за участі українців

ДТП у Польщі за участі українців фото 1

ДТП у Польщі за участі українців фото 2

Нагадаємо, смертельна аварія на трасі Замость – Томашов Люблінський сталася у вівторок, 11 вересня, близько другої години ночі. В обох машинах їхали українці. Легковики зіткнулися на прямому відтинку дороги. Загалом у машинах подорожувало семеро осіб: четверо – у «Шкоді», три – у «Форді». 19-літня пасажирка «Форду» загинула на місці, другий пасажир отримав украй важкі травми і зараз перебуває в реанімації місцевого шпиталю. Госпіталізовані були і всі особи, які їхали «Шкодою»: 29-літній кермувальник, 27-літня жінка і двоє чоловіків віком 38 і 29 років. Водій «Форда» відбувся незначними ушкодженнями.

Читайте також: У Польщі п’яний українець «дмухнув» на три проміле алкоголю і реготав при затриманні

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, польща, українці, дтп, смерть, поліція
В тему

Останні матеріали