9 Вересня 2018
Новини

Усик-Белью: хто завершить кар'єру після бою?

Усик-Белью: хто завершить кар'єру після бою?

Відомий британський промоутер Едді Хірн, який став співпромоутером Олександра Усика, розповів про причини підписання контракту з українцем і про найближчі плани абсолютного чемпіона світу в першій важкій вазі.

За словами Хірна, поєдинок з «чемпіоном у відпустці» за версією WBA в крузервейті Денисом Лебедєвим точно не в пріоритеті в Усика, незважаючи на заяви Всесвітньої боксерської асоціації та готовності росіянина битися за один пояс і приїхати в Україну. Пише klitschko-brothers.

«Найближчий бій Усик, ймовірно, проведе в листопаді з Тоні Белью. Белью незалежно від результату бою, точно закінчить кар'єру. Усик після перемоги, ймовірно, перейде в суперважку вагу, - каже Хірн.

«Це його плани, для реалізації яких ми підписали контракт. Усик хоче стати чемпіоном в суперважкій вазі, а поєдинок з Белью - його остання зупинка перед зміною категорії. На мій погляд, якщо не буде бою з Белью, то Усик негайно перейде в суперважкоатлети і точно не буде зустрічатися з Денисом Лебедєвим, чого хоче WBA», - резюмує промоутер.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, спорт, бокс, олександр усик
В тему