8 Вересня 2018
Новини

Стало відомо, на кого буде вчитися у Лондоні старша дочка Петра Порошенка

Стало відомо, на кого буде вчитися у Лондоні старша дочка Петра Порошенка

Сам Президент зробив зізнання, яку спеціальність у британському виші обрала його донька.

Старша донька президентського подружжя – Євгенія Порошенко – здобуватиме у престижному виші Лондона освіту за спеціальністю «Комп’ютерна графіка». Про це розповів сам Петро Порошенко, спілкуючись зі студентами Вінницького університету – слухачами курсу комп‘ютерної графіки.

«Я можу вам зараз відкрити таємницю, що і в моїй родині дуже жваво дискутували, куди цього року підуть навчатися мої доньки. Ну, ми люди консервативні. Я вважав, що або економіст, або юрист...» – завів довірливу розмову з «айтішними» юнаками і дівчатами Президент. «...Або лікар», – докинула перша леді Марина Порошенко. «Або лікар... Марина наполягала на лікарі, бо... Я вважаю, що, коли дружина – лікар, то це велика радість... і в родині, і в суспільстві, – продовжив гарант. – Але доньки вирішили по-іншому. І Женя, старша донька, прийняла рішення, що вона буде вступати в лондонський University of the Arts. На комп’ютерну графіку, на комп’ютерний дизайн». 

Виявляється, у президентської дочки є неабиякі здібності до рисунку. 

Відзначимо, до Вінниці глава держави прибув із дружиною на урочисті заходи з нагоди святкування Дня міста. Вінниці виповнилося сьогодні 655. Саме в ці хвилини в очільника держави відбувається цікава розмова зі студентською молоддю, яка транслюється на сторінці Порошенка у «Фейсбуку».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, петро порошенко, марина порошенко, вінниця
В тему