8 Вересня 2018
Новини

Луцьк приймав президентські вітання разом із Луганськом

Луцьк приймав президентські вітання разом із Луганськом

Сьогодні в Україні масовий «день народження» в обласних центрів, серед  яких і Луцьк, і окупований (поки що) Луганськ. Пише видання «Факти».

Президент України Петро Порошенко, який сьогодні, 8 вересня, перебував із робочим візитом у Вінниці, персонально привітав із Днем міста українські обласні центри, які, наче змовившись, мають сьогодні свято.

Виступаючи під час урочистих заходів до Дня Вінниці, глава держави перелічив і привітав також  інші міста-«іменинники», серед  яких Луцьк,  Житомир, Дніпро, Миколаїв... Та виокремив у своєму вітанні окупований російсько-сепарськими бандформуваннями Луганськ. У своєму вітальному слові Петро Порошенко пообіцяв, що «у місто повернуться і український суверенітет, і український прапор».

«Хочу звідси, з Вінниці привітати інші міста України, які святкують сьогодні свої дні міста. Ми вітаємо тебе, Дніпро. Ми вітаємо тебе, Миколаїв. Ми вітаємо тебе, Луцьк. Ми вітаємо тебе, Житомир… Та окремо хочу привітати Луганськ, який перебуває зараз на окупованій території, і я хочу сказати, що ми зробимо все можливе – і хай нас почують луганчани, – щоби повернути святкування Дня українського міста Луганська разом із українським суверенітетом і разом із українським прапором!» – дав урочисту обіцянку гарант.

Також президентські вітанні отримали й інші міста, серед яких і столиця Волинського краю – Луцьк.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, президент, петро порошенко, вітання, луцьк, день міста
В тему

Останні матеріали