8 Вересня 2018
Новини

8 вересня: кого привітати з Днем ангела

8 вересня: кого привітати з Днем ангела

Цього дня відзначають іменини жінки з красивим іменем Наталія та чоловіки на ім’я Адріан.

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

Наталія

Ім’я походить від латинського слова «наталіс» – «рідний».

У дитинстві Наталка – життєрадісна дитина. Любить гратися й пустувати, вигадниця – у відомих іграх буде намагатися придумати щось нове і цікаве, щоб було ще веселіше. У шкільні роки проявляє бурхливу активність. Вона добре вчиться, прагне стати відмінницею. Устигає брати участь у всіх громадських справах, любить чути похвалу на свою адресу.

У неї добрий і веселий характер, вона рішуча й діяльна. Здатна захистити слабкого й скривдженого. Недоліком є її нетерпимість до критичних зауважень – може раптово спалахнути через сказані мимохідь декілька слів. Заміж виходить рано. Вибираючи майбутнього чоловіка, серйозних коливань не відчуває. Всі члени родини будуть почувати себе улюбленими й потрібними їй. Наталя гостинна сама й любить подорожувати. У рідкі хвилини відпочинку може захоплюватися малюванням або грою на гітарі.

Наталя – самолюбна людина й похвала для неї є наймогутнішим стимулом у житті. Чоловікові необхідно частіше користуватися цією слабістю своєї дружини і в той же час постаратися назавжди позбутися від звички робити зауваження й давати «цінні вказівки» через дрібниці. Це дуже дратує Наталю, вибиває її із працездатного стану.

Адріан

У ранньому дитинстві Адріан  хворобливий, збудливий, завдає багато турбот батькам. Схожий на матір, за характером ближчий до батька: так само, як і він, упертий й себелюбний. У школі вчиться непогано, рухливий, не всидить на місці!

Адріани люблять тварин – можуть підібрати на вулиці й принести додому щеня або кошеня. Спортом захоплюються тільки «зимові» і «літні», домагаючись високих результатів у гімнастиці, плаванні.  Обов’язкові, завжди приходять вчасно й не терплять непунктуальності інших. «Зимові» Адріани – зі складним характером, уперті й наполегливі. Вони легко сходяться з людьми. Завжди готові сприйняти нову ідею й відстоювати її. Наділені гарною пам’яттю, сміливі, себе образити не дають. «Літні» – ранимі, чутливі, обирають собі друзів з обережністю. Працьовиті, досягають значних успіхів у житті. Люблять читати закордонну літературу. У них розвинена здатність бачити проблему в цілому.

Закінчуючи університет, не завжди працюють за спеціальністю. Стають інженерами, програмістами, механіками, педагогами, токарями, юристами, адміністраторами, військовими, лікарями, науковцями.

У шлюбі не завжди щасливі, але терпляче намагаються налагодити сімейне життя: допомагають дружині по господарству, багато уваги приділяють дітям.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, день ангела
В тему