7 Вересня 2018
Новини

Смертельна погоня: на Франківщині селяни винуватять «копів» у загибелі хлопця

Смертельна погоня: на Франківщині селяни винуватять «копів» у загибелі хлопця

Переслідування патрульними мотоцикліста закінчилося трагедією – хлопці на байку протаранили стовп. Старший брат загинув, менший, восьмикласник, – у реанімації.

У Верховинському районі люди винуватять поліцейських, які влаштували «гостросюжетну» погоню за мотоциклістом, у загибелі молодого чоловіка. Напередодні, 6 вересня, жителі села Ільці влаштували пікет під Верховинським відділенням поліції. Пише видання «Фіртка».

Люди вимагають справедливого розслідування аварії, яка сталася в Ільцях 2 вересня. Тоді загинув 26-літній мотоцикліст, який влетів у стовп. За спиною в загиблого сидів брат-восьмикласник, котрий після аварії опинився в реанімації. А винуватцями цього трагічного інциденту односельці Миколи Бойчука, що розбився на смерть за тиждень до власного весілля, вважають патрульних, які службовим авто переслідували хлопців на мотоциклі.

Під стінами відділку поліції зібралися сусіди і рідні загиблого молодого прикарпатця. До обурених людей вийшов начальник відділення Богдан Сокол. Приїхало і начальство з обласного управління поліції.

У смерті Миколи звинувачують поліцейського Володимира Зеленчука, наразі керівництво відсторонило правоохоронця від роботи на час службового розслідування.

Односельці ж загиблого «штурмом» брали відділення органів, бо сумніваються у тому, що розслідування проведуть як належить. Передчувають: справу «замнуть». Підстави так думати у них є: з якоїсь причини головного свідка, який на власні очі бачив аварію, патрульні відганяли з місця події і навіть не спитали його даних, щоб потім узяти свідчення. Певне, хотіли, щоб очевидець «загубився». Обурені ільківці налаштовані рішуче. Вимагають звільнення для патрульного, який, на їхню думку, винний у загибелі мотоцикліста.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, поліція, трагедія, дтп, івано-франківськ
В тему