7 Вересня 2018
Новини

Помер Берт Рейнольдс

Помер Берт Рейнольдс

На 83 році життя від серцевого нападу в лікарні Флориди помер американський актор, зірка Голлівуду та секс-символ 70-х років Берт Рейнольдс.

Про це повідомляє видання Variety.

В останні роки життя у Рейнольдса були проблеми зі здоров'ям і в лютому 2010 року він переніс операцію на серці. Згідно з повідомленнями, він помер в лікарні у Флориді після перенесеного інфаркту. В останні хвилини з батьком був його син Куінтон.

Нагадаємо, Рейнольдс є лауреатом двох премій «Золотий глобус» і «Еммі». Він найбільш відомий за головною роллю у фільмах «Поліцейський і бандит» і за роллю другого плану в драмі «Ночі в стилі бугі», яка принесла йому номінацію на «Оскар».

Згодом його все менше запрошували у кіно, в зв’язку з чим, у 1996 році актор був офіційно оголошений банкрутом.

У тому ж 1996 році Берт Рейнольдс отримав приз «Золота малина» як учасник гіршого акторського дуету (разом з Демі Мур) у фільмі «Стриптиз» і номінувався на приз за найгіршу роль другого плану в цьому ж фільмі.

Варто зазначити, що Рейнольдс фігурував в акторському складі нової кінокартини Квентіна Тарантіно «Одного разу в Голлівуді», де також знімається Леонардо Ді Кпріо, Бред Пітт та Марго Роббі. Картина повинна вийти в прокат в 2019 році. До слова, Рейнольдс мав у фільмі значну роль.

Мав романтичні стосунки з актрисою Саллі Філд. Був одружений на Джуді Карне (з 1963 по 1965) і Лоні Андерсон (з 1988 по 1993). Своїх дітей не має, в шлюбі з Андерсон вони всиновили сина Куінтона.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, смерть
В тему