7 Вересня 2018
Новини

Вітання керівника ПАТ «Волиньгаз» Мирослава Короті з Днем працівника нафтової і газової промисловості

Вітання керівника ПАТ «Волиньгаз» Мирослава Короті з Днем працівника нафтової і газової промисловості

Шановні працівники газових підприємств Волині! Дорогі колеги! Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем працівника нафтової і газової промисловості!

Це свято людей, які у непростих для нашої країни політичних та соціально-економічних умовах присвятили себе важливій справі – розбудові паливно-енергетичного комплексу держави, динамічний розвиток якого – запорука успішної перебудови економіки України, її енергетичної незалежності та національної безпеки.

Кожного дня, запалюючи газ чи вмикаючи обігрів квартири, ми рідко замислюємося над тим, що над таким елементом комфорту трудиться чимало людей, яких у народі називають просто газовиками.

Якщо говорити про ПАТ «Волиньгаз», то близько півтори тисячі його фахівців працюють для того, щоб підприємства різної форми власності в області та понад 245 тисяч побутових споживачів одержували блакитний вогник безаварійно та безперебійно.

Ми не лише стабільно забезпечуємо всіх споживачів природним газом, але й проводимо газифікацію населених пунктів, займаємося транспортуванням (розподілом) газу на Волині.

Варто відзначити, що професії нафтовика та газовика високо цінуються у суспільстві  і вимагають неабиякого професіоналізму, самовідданості та витримки.

Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя, оптимізму та трудової наснаги в ім’я процвітання України. Зичимо робітникам, інженерам, технікам і службовцям, керівникам підприємств газової промисловості міцного здоров’я, добра і щастя, родинного благополуччя, успіхів у нелегкій роботі, оптимізму та впевненості в реалізації всіх задумів і планів у ім’я подальшого розвитку газової галузі. Нехай доля завжди посміхається вам, а робота приносить задоволення та втіху!

З повагою керівник ПАТ «Волиньгаз» Мирослав Коротя.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, волиньгаз, свято
В тему