6 Вересня 2018
Новини

В Криму вивезених із Армянська людей розселили в «заброшки»

В Криму вивезених із Армянська людей розселили в «заброшки»

А одиниці – для карної картинки по «телику» для росіян і кримчан – в готельні номери, де потім знімали сюжети для телебачення.

Задля гарної «картинки» для російського телебачення кілька сімей, відселених із «токсичного» Армянська до Євпаторії, розмістили в більш-менш пристойних готельних номерах, а решту евакуйованих «розіпхали» абиде – в облуплені кімнати в закинутих об’єктах радянської доби без елементарних умов. Про це йдеться в дописі групи RoksolanaToday&Крым у «Твітері».

«Армянськ, евакуація. А знаєте, в чому прикол? Для зйомок пропаганден-сюжетів для рашен і місцевих ТБ декого заселили сюди, Євпаторія, – їхав дитсадок «Березка». Решту – в закинуті об’єкти без зручностей. Порівняйте – для ТБ і решту. Прикольно у них – ТВ-життя спеціально формують», – іронізує автор допису, прикріплюючи фотодокази. На цих знімках доволі непогані готельні кімнати – чисті, світлі, охайні, з новими меблями.

Та потрапити в такі «апартаменти» пощастило ліченим жителям Армянська, яких із домівок вигнала екологічна катастрофа на заводі «Кримський титан». Більшості ж як тимчасове місце проживання досталися облуплені стіни без жодних вигод. От як дбає російська влада про кримчан…

«Армянськ, евакуація. Будні біженців. Для кримської «влади». Нас узагалі поселили в незрозумілі умови. Я з дитиною. Зручності всі одні на весь коридор, орієнтовно 10 кімнат. Ні чайника, ні холодильника – навіть спільного», – пише біженка і публіку фото вже зовсім інших «інтер’єрів»: полущена фарба на розсохлих віконних рамах і дверях, облупані стіни.

«А «Крим 24» знімав зовсім у інших «номерах» сюжети…» – саркастично зауважує адміністратор мікроблогу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Надзвичайні події, крим
В тему