6 Вересня 2018
Новини

Терези будуть заспокоювати нерви Овнам

Терези будуть заспокоювати нерви Овнам

Гороскоп на четвер, 6 вересня 2018, підкаже усім знакам зодіаку, як діяти в тій чи іншій ситуації.

Овен

Овни, займіться ввечері чимось, що заспокоїть ваші нерви.  Варто приділити трохи часу своїм бажанням та прибиранню робочого місця.

Телець

Намагайтеся бути поступливим з керівництвом, сьогодні непідходящий день для демонстрації свого характеру. Цей вечір самотні Тельці захочуть провести в кінотеатрі, і півдня будуть підшукувати підходящу компанію.

Близнюки

Сьогодні всі кольори веселки у ваших руках, тому ви самі можете розфарбувати свій день. Можливо, Близнюки нарешті наважаться зробити те, про що думали останнім часом.

 Рак

На сьогодні у Раків може бути запланована відверта розмова «по душам», яка виявиться швидше важкою, ніж безтурботною. Подумайте про те, чого б вам дуже хотілося, і здійсніть це. Якщо випадково побачите бездомну тварину, не проходьте повз.

Лев

Сьогодні доля піднесе Левам сюрприз, коли вони опиняться на вулиці. Зірки радять тримати «вушка на маківці».

Діва

Сьогодні, можливо знайомство з дуже впливовими і корисними для Дів людьми, і тільки в їхніх руках подальший розвиток відносин. Діви, якщо ви сьогодні не виспалися, то можете зробити купу незрозумілих вчинків.

Терези

Сьогодні Терези чекатимуть від когось підтримки, але їм не варто на цьому зациклюватися. Постарайтеся сьогодні не втрачати контроль над тим, що відбувається.

Скорпіон

Якийсь незрозумілий приплив енергії відчують Скорпіони, ледь відкривши вранці очі, тож використовуйте його по максимум. Рутинні заняття Скорпіонам в цей день будуть даватися важко.

Стрілець

Сприятливий день для Стрільців для вирішення серйозних завдань. Сьогодні Стрільці не зможуть пробачити заподіяний їм біль від коханої людини. Стрільцям слід бути уважними і акуратними, тому що їх можуть підстерігати небезпеки.

Козеріг

Козероги, сьогодні можете просити що завгодно і у кого завгодно, все для вас. Сьогодні не той день, коли Козерогам потрібно кудись бігти і намагатися щось вхопити.

Водолій

Сьогодні у Водоліїв випаде можливість побути в ролі свахи, ви можете познайомити між собою людей, які в майбутньому створять сім'ю. Не найсприятливіший день для роботи з важливими документами і оформлення майна.

Риби

Якщо раптом у Риб з'явиться крапелька вільного часу, то не діліть її ні з ким, насолодіться тишею. Сьогоднішньою метою Риб буде бажання дожити до наступного дня з мінімальними втратами.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, гороскоп на день
В тему