5 Вересня 2018
Новини

В Рівному вщент вигоріло триповерхове кафе

В Рівному вщент вигоріло триповерхове кафе

В обласному центрі вогнеборці загасили охоплений полум’ям заклад громадського харчування.

В Рівному уночі сталася масштабна пожежа. 5 вересня о 03:00 рятувальникам надійшло повідомлення про те, що в облцентрі за адресою проспект Миру, 11 горить триповерхова будівля кав’ярні Amore Mio. Ідеться в повідомленні прес-служби регіональної ДСНС.

На місце пожежі без зволікань рушило два чергових відділення рятувальників. Вогонь охопив приміщення першого поверху кафе, всередині горіли побутова техніка та меблі. Аби запобігти перекиданню вогню на другий і третій поверхи закладу, ДСНСівці оперативно подали вогнегасні засоби на гасіння пожежі.

З огляду на сильне задимлення, рятувальники працювали в протигазах. Уже за 10 хвилин пожежа була локалізована, та на те, щоб повністю подолати вогняну стихію, в пожежників пішло ще 35 хвилин. На щастя, жертв і потерпілих в інциденті нема. Гасили кав’ярню 20 рятувальників і три одиниці техніки.

Полум’я понищило вхідні двері, побутову техніку, меблі, оздоблення стін та стелі першого поверху цегляної триповерхової будівлі розміром 8 х 8м. Причина та збитки, яких зазнали власники, встановлюються.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, рятувальники, пожежа, рівне
В тему