5 Вересня 2018
Новини

5 вересня: кого привітати з днем ангела

5 вересня: кого привітати з днем ангела

Цього дня іменини відзначають Макар та Федір.

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

МАКАР

Ім?я Макар означає «благословенний», «блаженний», «щасливий».

Маленький Макар – примхливий хлопчик з нестійким характером. Він товариський, добродушний і відповідальний, у нього багато знайомих і друзів. Макар завжди домагається того, чого хоче, Бо він цілеспрямований і працьовитий. Макар від природи обдарований і талановитий, але дуже часто розтрачує свої здібності даремно. У школі Макар вчиться добре, батькам особливих клопотів не завжає. По закінченні школи він точно знає, ким хоче бути, тому що вибирає ту спеціальність, яка йому цікава і в якій він розбирається. Причому престижність вподобаної професії не має для нього ніякого значення. Досить часто Макар стає педагогом, музикантом, каменярем, інженером.

Характеристика імені Макар говорить про те, що він володіє нестандартним мисленням, може знаходити вихід із будь–якої життєвої ситуації, не піддається впливу інших людей, завжди відстоює свою точку зору. У конфліктних ситуаціях Макар дипломатичний і урівноважений. Тільки сильний стрес може стати причиною того, що він прилюдно проявить свої емоції.

Макар завжди вважає, що він усе знає краще за всіх, але при цьому йому вистачає такту не нав?язувати оточуючим особисту думку. У компанії він не намагається звернути на себе увагу, але його внутрішня енергія притягує до нього людей і заряджає всіх позитивом. Макар – цінний і вірний друг, він завжди допоможе тому, хто опинився в біді. І словом, і ділом візьме активну участь у вирішенні проблем свого товариша.

ФЕДІР

Ім?я має давньогрецьке походження й означає "Божий дарунок". Федір у дитинстві похмурий, мовчазний і впертий. Він не любить бути ініціатором дитячих ігор і перебуває іноді осторонь від однолітків. Батькам і вчителям буде особливо подобатися акуратність Федора.

Речі в нього завжди будуть у повному порядку, книги й ручки складені на столі, а з відірваним ґудзиком відразу ж прибіжить до матері чи й сам візьметься пришивати. Не любить давати списувати домашні завдання, які сам зробив. Акуратність і педантичність буде властива чоловікам із іменем Федір протягом усього дорослого життя.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, день ангела
В тему

Останні матеріали