4 Вересня 2018
Новини

Оксану Марченко трохи пошарпали на репетиції «Танців із зірками»

Оксану Марченко трохи пошарпали на репетиції «Танців із зірками»

Кума Путіна в «Інстаграмі» виклала відео з генеральної репетиції перед недільним виступом у танцювальному шоу.

Українська телеведуча Оксана Марченко, яка із початком російсько-української війни на Сході опинилася в опалі, адже є кумою Путіна, виклала у своєму «Інстаграм» відео підготовки до виступу в шоу «Танці із зірками». Виявляється, генеральна репетиція танцювальної пари Оксана Марченко – Дмитро Чаплін пройшла зовсім не гладко.

45-літня Марченко, котра продовжує брати участь у популярній передачі, ігноруючи обурення народу, поділилася страхами, які переслідували її перед останнім виходом на паркет. За лічені дні до зйомок із номером, підготованим жінкою Медведчука та зіркою американської версії «Танців» Чапліним, на репетиції із Оксаною стався конфуз. Коли вона стояла на сцені в полум’яно-червоній довжелезній спідниці і спокусливо вигиналася, за задумкою хореографа, червона плахта мала повільно сповзти із Марченко, щоб та постала перед глядачем в усій красі. Тобто в топі-ліфчику і обтислій «циганській» спідниці. Та щось пішло не так. І коли помічники потягли за мотузки, причеплені до велетенського шмату тканини, то «плахта» не відчепилася і Марченко добряче шарпнуло назад. Вона мало не гепнула на підлогу. За словами ведучої, вона страшенно боялася повторення цієї невдачі в прямому ефірі.

«Кожну секунду на ефірі я боялася, що станеться так само, як і на репетиції, та, на щастя, все обійшлося і пройшло вдало», – написала в соцмережі кума російського вождя Путіна, котра на танцмайданчику минулої неділі зі своїм партнером продемонструвала запальний мікс фламенко та самби.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, танці з зірками, оксана марченко
В тему