2 Вересня 2018
Новини

У США розмірковують над збільшенням постачання зброї Україні

У США розмірковують над збільшенням постачання зброї Україні

Спецпредставник США з питань України заявив, що Вашингтон готовий допомогти зміцнити сили України в умовах агресії з боку Росії, – пише «Радіо сводоба».

Сполучені Штати Америки готові розширити постачання озброєнь в Україну, щоб підсилити військово-морські та повітряні збройні сили країни в умовах продовження російської агресії на сході України, заявив в опублікованому 1 вересня інтерв’ю виданню The Guardian cпеціальний представник США з питань України Курт Волкер.

«Вони щотижня втрачають солдатів, захищаючи свою країну. І тому в цьому контексті для України природно будувати свої збройні сили, займатися самообороною, і зрозуміло – шукати допомоги, і так само зрозуміло, що інші країни мають їм допомогти. І, звичайно, вони потребують летальної зброї, тому що їх убивають», – сказав Волкер.

За його словами, в Україні проросійські настрої зростають і адміністрація президента США Дональда Трампа «абсолютно» готова у поставках озброєння українським військовим піти далі від протитанкових ракет, які були надані в квітні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, сша, україна, оос, зброя
В тему