2 Вересня 2018
Новини

У Києві дівчину спочатку зґвалтував невідомий, а потім поглумилися коментатори

У Києві дівчину спочатку зґвалтував невідомий, а потім поглумилися коментатори

У неділю, 2 вересня, в Києві за адресою бульвар Шевченка, 1 зґвалтували дівчину. Винуватець зник в невідомому напрямку.

Інцидент трапився близько 5:30.

Про це повідомляє «Інформатор».

За попередньою інформацією, все сталося у дворі будинку. Що стало причиною такого вчинку – невідомо. Підозрюваного розшукують патрульні. Згідно орієнтуванні чоловік приблизно 180 сантиметрів зросту був одягнений в чорну футболку і шорти.

На місці працювала патрульна поліція, медики та слідчо-оперативна група. Постраждалу дівчину відвезли в лікарню для огляду лікарів. Подробиці події з'ясовуються.

До слова, про цю подію також повідомили у групі «dtp.kiev.ua» у Facebook. Інформацію доповнили постом, який викликав невдоволення користувачів.

Так, над повідомленням написали: «Відзначимо, в більшості зґвалтувань фігурують знайомі потерпілих, які раніше були з ними в інтимних зв'язках. Часто сам факт зґвалтування викликає великі сумніви у слідства. Неодноразово це провокація з боку дівчат з подальшим шантажем. Для деяких такі фокуси закінчуються трагічно».

Таке повідомлення користувачі прийняли неоднозначно. Вони засудили коментар групи, заявляючи, що щоб не сталося, потерпілу не мали права ґвалтувати.

Проте деякі читачі і справді звинувачують дівчину у цій події, мовляв, сама винна, бо гуляла вночі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, поліція, згвалтування
В тему