29 Серпня 2018
Новини

Місячний календар на 29 серпня - несприятливий день

Місячний календар на 29 серпня - несприятливий день

29 серпня – 18 місячний день в місячному календарі.

Про це повідомляє mirkosmosa.ru.

Місяць у знаку Овен. Час характеризується підвищеною імпульсивністю, поспішністю, що межує з необачністю. Краще відкласти справи, що вимагають точності і продуманості, це обов'язково обернеться негативними наслідками.

Важливі переговори або укладення договорів можуть бути зірвані буквально через дурниці. Дуже велика ймовірність різного роду конфронтації, яка може закінчитися нещасним випадком. Слід остерігатися вогню і гострих предметів.

18 місячний день. Досить несприятливий день, пов'язаний з виникненням несподіваних проблем, для вирішення яких потрібно проявити максимальну розважливість і стриманість.

Третя місячна фаза охоплює період від повного місяця і до початку четвертої чверті. В повний місяць відзначається пік скупчення життєвої і психічної енергії, яка згодом потроху йде на зменшення. У цей період активність починає зменшуватися, настає часта зміна станів, ідей і суджень.

У цей період місячного місяця вже помітні перші підсумки, вкладених перш зусиль. Прекрасний період для звільнення від давніх звичок, також можна спробувати щось нове. У відносинах - це час зближення і романтики на найбільш високому рівні. Третя фаза відмінно підходить для саморозвитку, самовдосконалення та творення.

День тижня - середа, цьому дню протегує Меркурій, вісник богів. У середу удача чекає насамперед людей розумової праці. Можна переробити купу справ, відкладених вами на потім. Середа взагалі хороша для будь-якого виду роботи.

Середа сприятлива для укладення договорів, союзів, для спілкування людей. Протягом цього дня ви можете багато чого зробити, з тим щоб максимально вивільнити другу половину тижня.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, місячний календар
В тему

Останні матеріали