28 Серпня 2018
Новини

На Тернопільщині п’яного молодика, який тікав від поліції, зупинило дерево

На Тернопільщині п’яного молодика, який тікав від поліції, зупинило дерево

Дорожньо-транспортна пригода за участі службового автомобіля «МІТСУБІСІ АУТЛЕНДЕР» трапилася в Лановецькому районі, Тернопільської області. Внаслідок переслідування порушника, автомобіль зазнав технічних пошкоджень.

Про це інформує Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Подія трапилася 27 серпня в селі Снігурівка. Під час патрулювання працівники сектору реагування патрульної поліції помітили автомобіль «ОПЕЛЬ АСТРА», який рухався без номерних знаків. Водій не виконав вимоги зупинити транспорт та почав втікати від поліцейських. На автодорозі в селі Передмірка порушник не впорався з керуванням та в’їхав в дерево. Аби уникнути раптового зіткнення, працівник поліції, маневруючи, допустив в’їзд в огорожу. Службовий автомобіль зазнав механічних пошкоджень, однак в автопригоді ніхто не постраждав.

Особу правопорушника поліцейські встановили. Ним виявився 20-річний житель Збаражчини. При спілкуванні з поліцейськими у водія було помічено явні ознаки алкогольного сп’яніння. За результатами медичного огляду алкопристрій виявив 2,2 проміле алкоголю в крові.

На водія іномарки правоохоронці склали адміністративні матеріали згідно статей 121, 124 та 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, поліція, дтп, алкоголь, тернопіль
В тему

Останні матеріали