28 Серпня 2018
Новини

Які дні у вересні будуть небезпечними для метеочутливих людей?

Які дні у вересні будуть небезпечними для метеочутливих людей?

Магнітні бурі на землі відбуваються щомісяця по кілька разів. Коли сонячна речовина досягає магнітного поля планети, то вона починає тремтіти і коливатися. Саме цей процес і впливає на стан людей.

Перед такими коливаннями метеозалежним людям слід обов’язково запастися ліками першої необхідності. Особливо в зоні ризику громадяни з хронічними і серцево-судинними захворюваннями. Пише stb.ua.

1–7 вересня

Магнітні коливання досягнуть середньої величини. Людям із хронічними захворюваннями важливо бути дуже обережними. У цей період необхідно поберегти себе від емоційних стресів і надмірного фізичного навантаження. Важливо звернути увагу на харчування. Не вживайте важку їжу, по можливості – тільки натуральну.

8–14 вересня

Це небезпечний період для гіпертоніків, сердечників. Проводьте більше часу на свіжому повітрі. У разі раптового погіршення здоров’я терміново зверніться до лікаря. У несприятливий період дуже важливий хороший сон, здоровий спосіб життя. Звичайно ж, слід уникати стресу.

15–21 вересня

Спокійний період. Самопочуття буде в нормі. Однак в якийсь момент може статися сильна магнітна буря. Люди похилого віку і люди з хронічними захворюваннями повинні прислухатися до стану здоров’я. Постарайтеся більше відпочивати. Також дуже корисними будуть і релаксуючі процедури.

22–30 вересня

Магнітні спалахи слабкі. У такий період метеозалежним рекомендовано пити заспокійливі чаї та приймати трав’яні ванни. Дуже важливо контролювати емоційний стан. Якщо щось піде не так, можна випити заспокійливе. Але постарайтеся не доводити себе до стресу і уникати негативних емоцій.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, магнітні бурі
В тему