28 Серпня 2018
Новини

В Україні все частіше фіксують випадки самогубства пенсіонерів

В Україні все частіше фіксують випадки самогубства пенсіонерів

80-річний чернігівець намагався накласти на себе руки через рак.

Дідусь більше не міг терпіти біль і наважився на відчайдушний крок — самогубство.

Про повідомляє сайт «cntime.cn.ua».

Нестерпний біль змусив його вийти на балкон та викинутися з другого поверху.

У результаті чого дідусь отримав політравму, закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, перелом шийного відділу хребта та травму живота.

Швидка доставила чоловіка в операційну.

Як виявилося, 80-річний хворий на онкологію чоловік був вимушений ще й за хворою дружиною доглядати. Про це він написав у записці перед спробою вкоротити собі віку.

Нагадаємо, це вже не перший випадок самогубства літніх людей. Так, у червні у Львові 81-річний дідусь викинувся з восьмого поверху лікарні.

Чоловік, який був пацієнтом даного закладу, перейшовши зі свого відділення у інше, викинувся з 8-поверху разом з медичною документацією. Історію хвороби чоловік перед стрибком поклав собі у штани.

А у Херсоні дві літні жінки намагалися покінчити життя самогубством. Виявилося, що подружжя літніх сестер страждали від серйозного хронічного захворювання, і сил його терпіти у них вже не вистачало. Саме тому вони вирішили звести рахунки з життям. Однак поліцейські напоїли постраждалих водою і викликавши «швидку допомогу» доправили обох у лікарню.

До слова, Південна Корея, Білорусь та Литва займають перші місця в списку країн за рівнем самогубств. Україна опинилася на 10 місці.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, самогубство, пенсіонери
В тему

Останні матеріали