28 Серпня 2018
Новини

У Києві таксист заснув за кермом. Постраждав пасажир

У Києві таксист заснув за кермом. Постраждав пасажир

У вівторок, 28 серпня, у Києві за адресою вулиця Басейна, 19 відбулося ДТП. Там Dacia Logan протаранив сіті-лайт. Є постраждалі.

Про це інформує «Інформатор» та «dtp.kiev.ua» на своїй сторінці у Facebook.

Аварія трапилася близько 6:20.

За попередньою інформацією, водій Dacia таксував і віз пасажира на поїзд. Рухаючись у бік Бессарабської площі, водій заснув за кермом. Після чого автомобіль виїхав з проїжджої частини і врізався в рекламний щит.

Від удару автомобіль відкинуло назад на проїжджу частину. В результаті аварії постраждав пасажир легковика. Його госпіталізували в лікарню. Він сильно вдарився об лобове скло головою. На місці працювала патрульна поліція, медики та слідчо-оперативна група.

Доки правоохоронці встановлюють подробиці ДТП, користувачі Facebook вважають, що причиною травми пасажира стало елементарне недотримання правил безпеки. Ймовірніше всього він не пристрибнув паски безпеки.

До слова, як стверджують фахівці, ремені рятують на 40% людей, які потрапили у ДТП. Про це свідчать дані, які були отримані в процесі тестів, реальних іспитів і т. п., проведених співробітниками Європейської ради з безпеки. Там все серйозно і ці дані не можуть бути жодним чином фальсифіковані, занижені або підвищені.

Шкода, що в тій же Європі ці атрибути безпеки надягають не всі – лише 70-95% водіїв транспортних засобів. Як заявили експерти, якщо ремені одягали хоча б 99% людей, вдалося врятувати більше 2000 життів щорічно в країнах ЄС.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, дтп, таксі
В тему