23 Серпня 2018
Новини

Жалобний День Незалежності: завтра у Луцьку прощатимуться із загиблим воїном

Жалобний День Незалежності: завтра у Луцьку прощатимуться із загиблим воїном

У ранкових зведеннях Міноборони йшлося про загибель у зоні проведення операції об’єднаних сил одного українського воїна. Як виявилося, загиблий боєць – лучанин.

Сьогодні, 23 серпня, у День Державного Прапора, Україна зазнала ще однієї непоправної втрати на східному фронті: у бою за Батьківщину загинув військовослужбовець Григорій Ольховський із позивним «Ольха», житель Луцька. Його скосила куля ворожого снайпера. Про це повідомив на сторінці у «Фейсбуку» фонд «Повернися живим».

«Горе. Україна продовжує втрачати найкращих. Це – Георгій Ольховський, позивний «Ольха». В ніч проти 23 серпня, Дня прапора України, життя старшого лейтенанта 128-ї бригади на Луганщині обірвала куля ворожого снайпера. Ольховський жив у Луцьку, але був родом із Криму. Криму, який мріяв звільнити. Криму, який мріяв знову побачити українським», – сказано в повідомленні.

За попередньою інформацією, Луцьк зустрічатиме Героя 24 серпня, на День незалежності України.

Буквально півгодини тому надійшла інформація про чергові страшні втрати на Сході –  загибель у Луганській області ще чотирьох вояків ЗСУ. В дні українських державних свят ворог активізувався. Бойовики намагалися прорватися на Бахмутську трасу в районі села Жолобок у Луганській області. У п'ятигодинному бою полягли четверо захисників України, ще семеро отримали поранення.  

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, війна на сході україни, смерть, Волинь, луцьк, армія
В тему