23 Серпня 2018
Новини

Луцьк готовий до Дня Незалежності та святкує День прапора: думки лучан (фото)

Луцьк готовий до Дня Незалежності та святкує День прапора: думки лучан (фото)

Сьогодні, у переддень найбільшого державного свята України лучани з гарним настроєм та позитивними емоціями поспішають на роботу та по справах.

Багато хто у вишиванках, адже сьогодні ще й День прапора. Головна пішохідна вулиця міста розквітла яскравим ярмарком. Тут можна знайти все: від виробів з глини, ляльок ручної роботи, оберегів, квітів, прикрас до смаколиків.

Популярністю користуються синьо-жовті прапорців, які можна придбати різних розмірів.

Пан Василь: «Я дуже шаную це свято! Нарешті вільно можу тримати синьо-жовтий  стяг у руках і розказувати внукам, скільки я за нього пережив. Ще малим з батьками ховали його на горищі, а сьогодні вільно можу розгорнути його!»

Іринка, школярка: «В мене чудовий настрій. Я з приємністю одягнула з подругами вишиванку і ще завтра одягну. Я пишаюся, що українка, моя країна найкраща. А прапорець я кожного року купляю, в мене вже є три з попередніх років із зазначенням дати. Цього року ще не купила, але вже йду по нього».

Наталя, продавчиня сувенірів: «Кожного року все більше людей збирається на святкування. Сприяє тому й гарна погода. Сьогодні день тільки почався, а вже активно підходять і купляють сувеніри з українською символікою. Гарне свято для гарних людей, а ми, українці – найкращі!»

Павло, студент-першокурсник: «Я вперше на святі у Луцьку. Мені все подобається, завтра теж піду на Театральний майдан святкувати з усіма. Тут відчувається єдність нашого народу».

Аня, бухгалтер: «Зараз я поспішаю на роботу, але придбала прапорець синьо-жовтий, щоб створити собі та колегам настрій на цілий день. А завтра. Традиційно, всією родиною підемо на акцію «Українська вишиванка».

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, Фото, луцьк, свято
В тему