23 Серпня 2018
Новини

Смертельний ранок у Києві: дві летальні ДТП

Смертельний ранок у Києві: дві летальні ДТП

Одразу двоє пішоходів загинули під колесами автівок у столиці лише сьогодні вранці. Про це імформують у пабліку Київ.ДТП.юа у «Фейсбуку»

Перша ДТП із летальним результатом сталася в ніч на 23 серпня на вулиці Братиславській. Fiat Doblo збив чоловіка. Аварія сталася о 01:43. Попередньо, іномарка рухалася по Братиславській в бік Лісового проспекту. Пішохід, чоловік близько 50 років, зробив фатальну для себе спробу перейти проїзну частину в неналежному місці, а саме навпроти АЗС Amic.


Кермувальник «Фіату» ударив по гальмах і намагався уникнути зникнення, але не вдалося. Від сильного удару пішохід загинув ще до прибуття «швидкої». Авто теж сильно пошкоджене.

Найбільш гірко, що смертельна зустріч людини з авто сталася всього за якихось 25 метрів від «зебри». На місці працювали медики, патрульні і слідчо-оперативна група.

Другий смертельний випадок за ранок – буквально годину тому на вулиці Дегтярівській, поблизу будинку 39. Тут ВАЗ на смерть збив чоловіка. Біля Інституту газу на асфальті загинув пішохід: отримані травми були смертельними. В цьому разі, як і в попередньому випадку, до пішохідного переходу залишалися лічені метри. На місці вже працюють «швидка допомога», патрульна поліція, слідчі.

Причиною обох трагедій був перетин траси у не призначеному для цього місці.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, дтп, смерть, поліція
В тему