23 Серпня 2018
Новини

23 серпня: кого привітати з днем ангела

23 серпня: кого привітати з днем ангела

Цього дня іменини відзначають Роман та Роза.

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

РОМАН

Ім'я походить від латинського слова "романус", що означає "римський, римлянин".

У дитинстві Роман часто хворіє, можливі навіть небажані ускладнення, тому батькам необхідно стежити за здоров'ям хлопчика. У зв'язку із частими пропусками занять у Романа можуть кепсько йти справи в школі, тут теж йому може знадобитися допомога.

Роман не терпить у житті одноманітності. Він раптово може перервати навчання в інституті й піти працювати. Чимось захопившись, він загоряється й намагається захопити своєю витівкою інших.

РОЗА

Ім'я Роза прийшло до нас з Візантії і походить від назви однойменної квітки, перекладається з грецької мови як «квітка троянда», «червона квітка». За іншою думкою, ім'я має латинське коріння і означає «цариця квітів».

Розу можна, без сумніву, віднести до холериків. Те, що відбувається у неї в душі, сторонній людині побачити дуже важко, так як Роза намагається бути завжди незворушною. Ця жінка – досить вольова особистість, іноді навіть буває трохи деспотичною. У неї хороша пам'ять і дуже розвинена уява. На все, що б не відбувалося в житті Рози, вона реагує швидко, однак її легко вивести з себе. Після бурхливих емоцій у неї часто може розвинутися депресія. Образити Розу або завдати якоїсь шкоди їй практично неможливо, так як вона здатна сама себе захистити. Що стосується суспільного життя, то жінка з цим ім'ям проявляє в ній себе дуже активно. Часто можна подумати, що Роза дуже легковажна, однак це зовсім не так–- вона завжди діє рішуче і цілеспрямовано. Рід діяльності Роза зазвичай вибирає дуже вдало. Обрану роботу прагне робити, застосовуючи в ній всі свої сили і вміння. Успіху в житті Роза досягає завдяки своєму таланту і працьовитості. Вона може стати хорошим журналістом, художником, проявити свою майстерність на акторському терені. Також Роза професійно зростає в кар'єрі лінгвіста, продавця, кухаря або працівника сфери обслуговування. Як правило, жінка з таким ім'ям дуже вдало виходить заміж. Розалія любить у всьому порядок, тому в її будинку завжди комфорт і затишок. Прагне зробити все, щоб її дітям було добре, і вони були щасливі. Ні побут сімейного життя, ні робота не заважають Розі жити повноцінно і радіти кожному дню. Вона дуже зваблива і хороша, проте свій пристрасний характер чудово ховає до пори до часу. Ідеал чоловіка Рози – фізично сильний, але при цьому спокійний і врівноважений. Часто воліє молодих чоловіків. Роза не вважає чимось особливим і незвичайним зраду своєму чоловікові і дуже талановито приховує це. Цікаво, що навіть в літньому віці Роза може зацікавити будь-якого представника протилежної статі. Вона досить суперечлива: то легковажна і в той же час дотримується твердих принципів, то різка в спілкуванні, але на неї можна покластися в усьому. Одночасно хоче бути завжди в центрі всіх подій і бути на самоті. Роза ніколи не стане заздрити чужим успіхам, а навпаки порадіє їм. Якщо хтось обдурить її або зрадить, вона ніколи не пробачить і по можливості помститься такій людині.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, день ангела
В тему