21 Серпня 2018
Новини

Ще одна голлівудська красуня вийшла заміж

Ще одна голлівудська красуня вийшла заміж

Клер Холт, відома за роллю вампірши Ребекки Майклсон у серіалах «Щоденники вампіра» і «Первородні» та її коханий Ендрю Джоблон 18 серпня одружилися.

До слова, дата незвичайна – 18.8.18. Астрологи вірять, що ці цифри символізують безкінечність.

Церемонія відбулася у Беверлі-Хіллз. Весільними фотографіями молодята поділилися у соцмережах.

Про роман Клер і Ендрю відомо небагато – пара оголосила про свої стосунки у липні минулого року через соціальні мережі.

Скільки було гостей на святі та чи пришли привітати молодят зіркові друзі – невідомо. Однак, почесним гостем на весіллі стала собака Клер на прізвисько Тедді.

Нагадаємо, 30-річна Клер Холт зустрічалася з 2012 року з Меттью Капланом. 13 липня 2015 року Меттью зробив Клер пропозицію, на яку дівчина відповіла згодою, виклавши фото в Instagram. 28 квітня 2016 Меттью і Клер одружилися. 27 квітня 2017 року, за день до першої річниці весілля, Меттью подав на розлучення, посилаючись на «непримиренні обставини». Що пара мала на увазі під цим – не уточнювалася.2 травня 2017 року Холт також подала документи на розлучення.

У грудні 2017 Холт оголосила про заручини з Ендрю Джоблоном. В кінці лютого 2018 року Холт перенесла викидень.

Про особисте життя Ендрю Джоблона відомо мало. У багатьох виданнях зазначається, що він бізнесмен, який працює у сфері нерухомості. А серед його колишніх подруг була актриса Аманда Сейфрід (відома за роботою у фільмах «Мамма Міа!», «Дорогий Джон» та «Листи до Джульєтти»).

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес
В тему