21 Серпня 2018
Новини

Луценко представив нового прокурора Волині

Луценко представив нового прокурора Волині

Генеральний прокурор України Юрій Луценко представив колективу прокуратури Волинської області нового керівника. 

У вівторок, 21 серпня 2018 року, Генеральний прокурор України Юрій Луценко представив колективу прокуратури Волинської області нового керівника – Віктора Швидкого, який до цього обіймав посаду першого заступника прокурора Волині. Інформує прес-служба прокуратури області. 

Представляючи прокурора Волині, Генеральний прокурор наголосив, що головними завданнями у роботі органів прокуратури на сьогодні є боротьба з кримінальною корупцією, забезпечення стабільності у протидії рейдерству, перевірки використання бюджетних коштів, насамперед виділених на будівництво доріг.

Пріоритетом роботи прокуратури на Волині є і протидія контрабанді, адже Волинь – прикордонна область і припинення незаконних схем на митниці – питання надважливе.

"Митниця продовжує перебувати під ризиком постійних зловживань, а на Волині процвітають автоклондайки з увезення так званих "євроблях", припинити які – завдання "номер раз", - наголосив Генеральний прокурор.  

Новий керівник прокуратури має зробити все, аби втримати в області контрольованою ситуацію із видобутком бурштину та припиненням незаконного вирубування лісів,а також, зважаючи на наближення виборів – зробити все, аби правоохоронні органи лишалися поза політикою.

Завершуючи захід, Юрій Луценко подякував за роботу попередньому керівнику прокуратури Волинському області Максиму Киричуку, який нині очолює прокуратуру Київщини, а новому керівнику прокуратури  Волині побажав зберегти наступальні позиції у роботі колективу. 

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, юрій луценко, луцьк
В тему

Останні матеріали