20 Серпня 2018
Новини

На Полтавщині підліток постраждав на атракціоні, а власник сплатить лише 850 гривень

На Полтавщині підліток постраждав на атракціоні, а власник сплатить лише 850 гривень

На Полтавщині в парку обірвався трос на атракціоні: є постраждалий.

Про це повідомляє сайт «05366».

Подія сталася у Кременчуці (Полтавська область). 17-річний підліток отримав травми в результаті обриву троса на атракціоні-гойдалці.

Як повідомляє Телеграф з посиланням на Центр екстреної медичної допомоги, це сталося 19 серпня близько 18.30 в Придніпровському парку.

Хлопця забрала «швидка» і доставила в Третю лікарню. На щастя, постраждалий не отримав серйозних травм, тому після огляду лікарів його відпустили додому. Батьки підлітка від претензій до будь-кого відмовилися. Також вони не писали заяву в поліцію і просили не проводити перевірку, однак відповідні служби все-таки перевірили справність атракціону, з якого впав хлопець.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 137 КК України (неналежне виконання обов'язків щодо охорони життя та здоров'я дітей). Винний понесе покарання у вигляді штрафу (до 850 гривень) або позбавлення права обіймати певні посади на строк до трьох років.

Так як випадок травмування людини на атракціоні в парку Придніпровський не поодинокий, все каруселі в парку піддадуться ретельній перевірці. Створено спеціальну комісію, яка перевірятиме всі паркові атракціони. В рамках цієї перевірки будуть проведені відповідні експертизи. Крім того, під процесуальним керівництвом прокуратури Кременчука буде проведений комплекс слідчих дій і перевірок атракціонів поліцією Кременчука.

Про це повідомляє прес-центр Кременчуцького міського відділу поліції.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, діти, поліція, полтава
В тему