18 Серпня 2018
Новини

Генпрокурор особисто заступився за ветерана АТО з паралізованою рукою, якого в побитті звинувачував шофер маршрутки

Генпрокурор особисто заступився за ветерана АТО з паралізованою рукою, якого в побитті звинувачував шофер маршрутки

Знахабнілого водія громадського транспорту в Запоріжжі, який мало того, що принизив учасника антитерористичної операції на Сході, відмовившись безкоштовно везти своєю маршруткою, то ще й вирішив засудити солдата, поставив на місце сам Генеральний Прокурор. Причому про велику несправедливість високопоставлений чиновник дізнався із «Фейсбуку».

Коли водій запорізького маршрутного таксі відмовив ветерану АТО в  проїзді, між чоловіками, ймовірно, виникла запекла словесна перепалка. Після якої маршрутник ще й вирішив засудити вояку за побої, завдані буцімто «кулаками лівої і правої рук». От тільки нестиковка: у атошника одна рука після участі у війні на Сході паралізована…

«Дякуючи ФБ, дізнався про спробу засудити ветерана, який втратив в АТО руку. Запорізький водій маршрутки, який відмовив бійцю в безкоштовному проїзді, вирішив ще й засудити захисника України за побої, «нанесені кулаками лівої і правої рук». Брехня очевидна і ганебна. Права рука у бійця паралізована. Справедливість відновлена. Прокуратура відмовилася від підтримки обвинувачення. Закон і Справедливість», – написав Юрій Луценко у соцмережі.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, запоріжжя, боєць, юрій луценко
В тему