17 Серпня 2018
Новини

17 серпня: кого привітати з днем ангела

17 серпня: кого привітати з днем ангела

Цього дня іменини відзначають Андрій та Дарина.

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

АНДРІЙ

В основі імені лежить грецьке слово "андрос", що означає "чоловік".

З дитячого віку Андрій має буйну фантазію. Улюблені іграшки в нього – це всілякі конструктори. Він може зображувати автомобіль і гонщика одночасно, носитися при цьому по квартирі й видавати всю гаму звуків – від гурчання мотора до скрипу гальм.

Захоплений своєю грою, Андрій мало звертає увагу на прохання поводитися тихіше, й чи не єдине, що його може зупинити, – це солодощі. Якщо є брат, то Андрій щиро люить його. До сестри ставиться строго й не хоче уступати їй ні в чому. Андрій–підліток серед своїх однолітків нічим особливо не виділяється, однак згодом виявляється, що в житті він – серед найбільш успішних.

ДАРИНА (Дарія)

Ім'я Дарина має кілька варіантів походження. За першою версією, ім'я Дарина – це жіночий варіант чоловічого древньоперсидского імені Дарій, яке походить від грецького Дарейос. У грецькій мові це ім'я означає «володіє; той, хто володіє » + «добро »(в значенні – цінність, майно, достаток). Тому ім'я Дарина трактують як «володарка блага», «багата», іноді перекладають як «переможниця».

За ще однією версією, ім'я Дарія має слов'янське коріння, є сучасною формою слов'янського Дарина та означає «подарунок, дарована». Дарина – товариська і артистична дівчина. Вона флегматична і одночасно збудлива. У цій жінці завжди буде трохи дитини. Дарина привертає до себе людей, оскільки дуже легка в спілкуванні, неконфліктна і легко пристосовується до будь–яких умов. Уже в дитинстві Даша схоплює на льоту всю нову інформацію. Можливо, часом їй не вистачає працьовитості. Дівчинка має смак і фантазію, вона приваблива і цікава в спілкуванні. Дашу–дівчину всі без винятку називають яскравою особистістю, дівчиною з вогником усередині. В юні роки Даша любить покомандувати. У вчинках вона спирається на миттєві бажання, але в розумі їй не відмовиш. Буває, що дівчинка вступає в бійки, прагнучи навести порядок серед дітей. Дарині важливо постійно перебувати в суспільстві інших людей, самотність для неї смерті подібна. Вдома Даша – помічниця. Вона дуже організована і привчена до порядку. У навчанні у неї все нормально, але посидючості бракує. Більше їй допомагає хороша пам'ять і кмітливість. Якщо вдома дівчинка з радістю допомагає мамі, то від громадських робіт швидше постарається ухилитися. Дарина дуже прив'язана до своїх друзів. Однак оточуючим її людям варто пам'ятати, що якщо деяка грубість закладена в дівчинці спочатку, то позитивні якості можуть проявитися не відразу. А ось на злопам'ятність або тривалий гнів дівчина не здатна. Дарина схильна до сильних емоцій, але це не робить її необачною. Вона рішуча у своїх вчинках, іноді може намагатися нав'язувати свої судження іншим. Але на це дивиться, як правило, тверезо, ретельно розмірковує над правильністю своїх вчинків. У судженнях Даша спирається тільки на розум, оскільки інтуїції позбавлена зовсім. При цьому дівчина дуже високої думки про свої інтелектуальні здібності. Хоча вільна поведінка Дарії може навести на думку про відсутність норм моралі. Насправді це добра і хоробра людина, яка, не замислюючись, візьме на себе відповідальність за кожного.

У відносинах з чоловіками Дарина непередбачувана і спонтанна. Чим ближчий їй чоловік, тим відвертішою вона стає. У шлюбі Дарія стає трохи ледачою, прагне більше сидіти вдома. Хоча вона претендує на незалежність в сім'ї, але на зраду не піде. Часто Дарина стає лідером, але її родина завжди буде дружною і гостинною. Дарина завжди дбає про підтримку доброї думки про свою сім'ю. Ставши домосідкою, Дарина часто захоплюється шиттям і в'язанням. Сама майструє собі одяг. Багато займається домашнім господарством і приготуванням. Знайти себе в одній сфері Дарії дуже складно. Вона часто міняє роботу в пошуках підходящої. Найбільше Дарині подобається робота журналіста чи психолога. Непогані успіхи чекають дівчину в бізнесі. Вона здатна керувати колективом, викликати до себе як повагу, так і страх. Будь–яка справу Дарія доводить до завершення.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, день ангела
В тему