16 Серпня 2018
Новини

Ображений бойфренд після розставання з дівчиною забрав із собою туалет

Ображений бойфренд після розставання з дівчиною забрав із собою туалет

Розривати стосунки завжди боляче, особливо коли недавні закохані беруться ділити майно. Так сталося і з американською парою, про яку ітиметься далі. Колишній виніс із квартири американки унітаз, який сам же і встановлював.

Певно, надто багато сил і грошей вклав у цей «порцеляновий трон»? Припускає ресурс «Фішки».

Користувачка Reddit під ніком shelblikadoo поділилася історією, як її «екс» після завершальної сварки пішов не сам, а разом із її унітазом.

«Вчора я розійшлася із хлопцем. Поки я спала, він розібрав і викрав мій туалет», – заявила shelblikadoo, прикріпивши як доказову базу фотографію діри у підлозі.

В коментарях дівчина розповіла про ситуацію більш докладно. «Якось у квартирі, яку я винаймаю, зламався туалет, і я вирішила сповістити про це домовласників. Та мій колишній вирішив полагодити все сам. Якби я знала, чим це все обернеться! Після того у кожній сварці він пригадував мені цей туалет. Казав, як багато грошей у нього вклав, а отже, грубити йому я не маю права. Коли я вирішила розірвати з ним стосунки, він пішов і на прощання кинув мені: «Я заберу бісовий унітаз!» Я не надала його словам значення, та потім виявила, що унітаза реально нема!».

Користувачі форуму посміялися над такою дивною поведінкою крадія унітаза. «Співчуваю з приводу розставання і втрати «білого друга», та це настільки тупо, що аж смішно», – написав один із користувачів. А інший пожартував: «Певно, унітаз був єдиним, хто міг змиритися з його ла*ном».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, сша, крадіжка, курйози
В тему