16 Серпня 2018
Новини

На Житомирщині боєць АТО загинув по дорозі на власне весілля

На Житомирщині боєць АТО загинув по дорозі на власне весілля

В Житомирській області в результаті летальної дорожньо-транспортної пригоди загинув військовослужбовець, учасник антитерористичної операції на Сході України.

Головний сержант 72-ї окремої механізованої бригади Олександр Ліщук загинув у ДТП на трасі Житомир – Бердичів. Сталася трагедія на дорозі учора, 15 серпня. Причому того фатального дня молодий чоловік їхав на власне весілля. Інформує видання «Гордон.юа».

«Сьогодні, 15 серпня 2018 р., о 16.30, на трасі Житомир–Бердичів в автомобільній аварії загинув наш побратим, прапорщик Олександр Миколайович Ліщук – головний сержант 2-ї МБ 72-ї ОМБР. Отримавши відпустку, Олександр їхав на весілля, яке мало відбутися завтра, в четвер 16 серпня. Та в результаті жахливої ДТП день весілля раптово перетворився на день похоронів. Йому було лише 33 роки...» – йдеться у повідомленні у Facebook прес-служби оперативного командування «Північ».

За даними командування, наречена Сашка, якій так і не судилося стати на рушничок щастя із коханим, скоро має народити їхнього малюка.

«Пройшов всю війну неушкодженим, та трагічна подія обірвала його життя на мирній території. Самотніми лишилися рідні, наречена, якій так і не судилося стати дружиною, і дитинка, що невдовзі народиться, але вже ніколи не побачить тата...» – сказано в скорботному повідомленні.

Олександр Ліщук у лавах ЗСУ із 2005 року. З 2014 року брав участь у воєнних діях на Донбасі. Серед міст, які захищав від окупанта боєць: Маріуполь, Гуково, Гранітне, Волноваха. Потім був із побратимами на підступах до Донецька.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, дтп, ато, смерть, житомир
В тему

Останні матеріали