16 Серпня 2018
Новини

В Кропивницькому дитбудинку малюка ошпарили окропом (фото)

В Кропивницькому дитбудинку малюка ошпарили окропом (фото)

В одному із будинків малятка в обласному центрі Кіровоградщини дитину облили кип’ятком, а тепер кажуть, що личко «зчесав об килим».

Вихователя одного із дитбудинків Кропивницького після нещодавнього інциденту підозрюють у халатності. Працівниця виховної установи облила хлопчика окропом. Пише видання kr.oblast.online.

Ошпарену співробітницею однорічну дитину госпіталізували до місцевої лікарні із діагнозом «опік другого ступеню». Утім, керівництво дитячого будинку декілька діб приховувало інформацію про інцидент. Та не стала мовчати прийомна сім’я, яка всиновила хлопчика.

За словами прийомних батьків, дійсно, винувата у тому, що сталося, вихователька. Саме вона попекла окропом їхнього прийомного сина. «Нам розповідали, що Марк звалився із горщика і «зчесався» об ворсистий килим. Швидку допомогу не викликали, а одразу посадили дитину в машину і відвезли в лікарню. Дитину більш як тиждень лікували в опіковому відділенні лікарні. В дитбудинку цю трагедію називають «прикрим випадком» і пояснюють інцидент тим, що вихователька не перевірила воду у бойлері, а одразу поставила дитя під воду», – розповідає прийомний батько Олександр Кабанюк.

Подейкують, винуватиця хоче звільнитися з роботи. Тим часом кіровоградська поліція відкрила кримінальне провадження. А прийомні батьки добиваються, щоби дитину повернули у сім’ю.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, опіки, діти, Фото
В тему