15 Серпня 2018
Новини

Місячний календар на 15 серпня - час для відпочинку

Місячний календар на 15 серпня - час для відпочинку

15 серпня о 12:00 Місяць знаходиться в фазі «Зростаючий Місяць». Це 5 місячний день в місячному календарі.

Місяць у знаку зодіаку Терези. Слушна нагода для відпочинку після напруженої роботи, обумовленої місячно. Дівою. Краще за все не починати чогось нового і глобального, а швидко завершити раніше почате і сплановане.

Непоганий і досить плідний період для ділового співробітництва, заснованого на взаєморозумінні і відсутності будь-яких розбіжностей. Негативним моментом є складність у прийнятті рішень.

Можна довгий час коливатися між усіма «за» і «проти», вишукувати як достоїнства, так і недоліки, обмірковувати, але так і не прийти до остаточного судження. Тому прийняття відповідальних рішень найкраще перенести на інший, більш сприятливий для цього час.

5 місячний день. Нехтування власними принципами та борговими зобов'язаннями, нерішучість і сумнівність можуть привести до досить суттєвих змін ваших планів і поставити хрест на досягненні раніше запланованих починань.

Слід проявити максимальну свідомість і постаратися уникнути негативних впливів ззовні. Особливу увагу необхідно приділити їжі.

Місяць перебуває в фазі Зростаючий Місяць. Перша місячна фаза веде свій відлік від молодика і до початку першої чверті Місяця (початку другої фази). В даний період Місяць розташовується на початку свого росту. Для першої фази властиве збільшення енергії для звершення запланованих справ.

У цей період рекомендовано будувати плани і приступати до нових проектів, зважувати і описувати плани розвитку новоспечених ідей, уважно розбирати проблеми і питання, як майбутнього періоду, так і ті, що залишилися нереалізованими з попереднього місяця за місячним календарем.

На фізіологічному рівні в першу місячну фазу організм накопичує сили. Енергійність ще досить мала в усіх сферах життя, чи то самопочуття, особисте життя або бізнес.

Як і в роботі, в особистому сфері настає етап переосмислення нинішніх взаємин і цілком ймовірно, виведення їх на найбільш високий рівень. Швидко виникають нові зв'язки і знайомства. Разом зі зростанням Місяця в цей період життєва енергія також зростає.

День тижня - середа, цього дня протегує Меркурій, вісник богів. У середу удача чекає насамперед людей розумової праці. Можна переробити купу справ, відкладених вами на потім. Середа взагалі хороша для будь-якого виду роботи. Особливо ж легко даються розрахунки, робота з комп'ютером, з великою кількістю відомостей.

Середовище сприятливе для укладення договорів, союзів, для спілкування людей. Хороша вона і для створення заділів - протягом цього дня ви можете багато чого зробити, з тим щоб максимально вивільнити другу половину тижня.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, місячний календар
В тему