14 Серпня 2018
Новини

У Луцьку виділили кошти на придбання житла для військових АТО

У Луцьку виділили кошти на придбання житла для військових АТО

Унаслідок перерозподілу видатків по департаменту соціальної політики збільшили статтю витрат на придбання житла на умовах співфінансування для учасників бойових дій, інвалідів війни, які були мобілізовані на військову службу в зоні АТО.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Зі слів директора департаменту бюджету та фінансів міськради Лілії Єлової, на придбання квартири не вистачає 307 тисяч гривень. Їх вирішили виділити за рахунок зменшення видатків на надання пільг людям з інвалідністю по зору на оплату житлово-комунальних послуг.

Також вона додала, що квартири купуватимуть трьом учасникам АТО, проте на придбання третьої квартири забракло коштів. Тому виникла потреба перерозподілу видатків.

Депутат Луцької міської ради Сергій Була зауважив, що завжди є співпраця між воїнами АТО і міською радою, тому закликав колег підтримати цей проект рішення. Члени комісії одноголосно проголосували «за».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, ато, луцька міська рада
В тему