14 Серпня 2018
Новини

Відійшов у вічність Безсмертний член клубу «Що? Де? Коли?» Михайло Басс

Відійшов у вічність Безсмертний член клубу «Що? Де? Коли?» Михайло Басс

У Петербурзі, на 48-му році життя, помер чемпіон «Що? Де? Коли?» Михайло Басс, який грав за команду Олексія Блінова з 1990 року.

Причина смерті – онкологічне захворювання. На протязі останніх двох місяців чоловік боровся з лейкозом у клініці Ізраїлю.

Учасник телешоу «Що? Де? Коли?» та чемпіона світу зі спортивної версії гри Михайло Басс помер у Санкт-Петербурзі у віці 48 років, передають російські ЗМІ з посиланням на іншого магістра Олександра Друзя.

«Я зв'язався з його дуже близьким другом, і він мені підтвердив цю інформацію. З родичами поки не вдалося поговорити», – поділився він.

Басс вперше зіграв в телеверсії «Що? Де? Коли?» у 1990 році. У складі команди Олексія Блінова він заслужив титул «Безсмертного члена клубу». Чемпіоном світу він став в 2002 році, граючи за команду Друзя.

Басс також відомий як організатор Міської олімпіади школярів Санкт-Петербурга з біології. Він викладав в Палаці творчості юних. Вихованці його Лабораторії екології тварин неодноразово займали призові місця на регіональних олімпіадах.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, смерть
В тему