13 Серпня 2018
Новини

На Закарпаття поліція спинила водія, у якого не було прав, але містилося 4,17 проміле алкоголю в крові

На Закарпаття поліція спинила водія, у якого не було прав, але містилося 4,17 проміле алкоголю в крові

Працівники поліції Закарпаття затримали за добу 6 п’яних водіїв, в одного з яких виявили понад чотири проміле алкоголю.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

За минулу добу працівники поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння в Тячівському, Виноградівському й Берегівському районах.

Особливо з поміж п’яних водіїв відзначився водій «ВАЗ-21011».

На автодорозі сполученням Берегово-Виноградів-Велика Копаня інспектори сектору превенції Мукачівського відділу поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-21011», водій якого не був пристебнутий паском безпеки. Керував автомобілем 48-річний житель міста Берегово, який взагалі не має водійського посвідчення і перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 4,17 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

До слова це не найвищий зафіксований поліцією рекорд в Україні. Абсолютний вітчизняний рекорд належить львівському водію і становить 4,94 проміле.

Такий результат був зафіксований у березні 2018 року. Тоді відбулося ДТП із трьома автомобілями сталася у Львові. На щастя, ніхто не постраждав. Хоча ще трохи і довелося б викликати швидку.

Спричинив аварію керманич Ауді, що не пропустив Міцубісі. Від удару його викинуло на зустрічну, де він врізався у вантажівку. Винуватця зіткнень копи запросили на перевірку. Її результати приголомшили поліцейських. Драгер зафіксував 4,94 проміле алкоголю у крові, пише «2plus2.ua».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, алкоголь, поліція, закарпаття
В тему