13 Серпня 2018
Новини

На Тернопільщині чоловік схопився за рушницю, бо його роздратували сусідські діти

На Тернопільщині чоловік схопився за рушницю, бо його роздратували сусідські діти

На Тернопільщині п’яний чоловік погрожував застрелити сусіда через дітей.

Про це інформує Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Про погрозу вбивством правоохоронців повідомив 35-річний житель району. Зі слів чоловіка, вкоротити йому віку погрожував 51-річний сусід.

Суперечка виникла через те, що старшому з чоловіків не сподобалося, що сусідські діти граються поблизу його обійстя. Коли ж батько вступився за малечу, господар, який вже був добряче напідпитку, виніс із сараю зброю та погрожував нею скористатися.

На щастя обійшлося без стрілянини, але про те, що сусід зберігає у себе вогнепальну зброю, тим паче, норовить нею скористатися, потерпілий повідомив правоохоронців.

Поліцейські, які виїхали за вказаною адресою, дійсно виявили у чоловіка зброю. З’ясувалося, що предмет, яким він погрожував скористатися – ракетниця, перероблена кустарним способом під вогнепальну зброю 12-ти калібру, та зберігається незаконно. Ракетницю та набої до неї поліцейські вилучили та направили на експертизу.

Власнику вогнепала правоохоронці інкримінують дві кримінальні статті: 129 – погроза вбивством та 263 – незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, напад, поліція, кримінал, тернопіль
В тему

Останні матеріали