13 Серпня 2018
Новини

На Київщині вечеря зі спиртним закінчилася вбивством

На Київщині вечеря зі спиртним закінчилася вбивством

Жителька села Катюжанка Вишгородського району (Київська область) звернула увагу, що її 58-річний сусід кілька днів не виходить з будинку. Жінка зайшла всередину помешкання. На ліжку під ковдрою з численними ранами на голові знаходилося бездиханне тіло чоловіка. Сусідка одразу звернулася до поліції.

Про це інформує Відділ комунікації поліції в Київській області.

За кілька годин в ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці затримали 27-річного підозрюваного. Чоловік переховувався у занедбаному будинку в цьому ж селі.

Поліцейські з’ясували, що напередодні трагедії разом з господарем вони вживали спиртне. На цьому ґрунті пізно ввечері виникла сварка, яка переросла в бійку. Підозрюваний схопив спочатку палицю, потім кухонний стілець та кілька разів вдарив потерпілого. На ранок, коли зрозумів, що господар не дихає, молодик втік.

За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч.2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Речові докази з місця події вилучені. Проводяться всі необхідні експертизи.

Наразі зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання та надає покази. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Слідство триває.

Також поліція перевіряє причетність затриманого  до ряду крадіжок, скоєних у Вишгородському районі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, поліція, вбивство, київ
В тему