13 Серпня 2018
Новини

На Рівненщині відбувся турнір з міні-футболу, присвячений пам'яті Ігоря Єремєєва (фото)

На Рівненщині відбувся турнір з міні-футболу, присвячений пам'яті Ігоря Єремєєва (фото)

12 серпня у селі Острожець, Млинівського району відбувся  турнір з міні - футболу, присвячений пам'яті Ігоря Єремєєва.

Бізнесмен і політик Ігор Єремеєв помер 13 серпня 2015 року. Село Острожець Млинівського району Рівненської області – місце, де він народився і виріс.

У змаганнях взяли участь 16 команд Млинівського району : ФК «Залав`є», «Довгошиї», «Владиславівка», «Партіхарт», «Ярославичі», «Здоров’я», «Острожець2», «Динамо», « Стела», «Борбин», «Старт Бокійма», « Острожець1», «Камаз Агро», «Олімп» (Підлозці), «Городниця», «Атлетік».

Традиційно захід відкривав Євген Єремєєв, рідний брат покійного Ігоря Мироновича. До слова також було запрошено голову Острожецької громади Тараса Гордійчука, директора школи Володимира Козлюка та директора  фірми "Євротон" Ярославу Острожчук.

У перервах на футбольному полі, танцювали школярі Острожецького НВК. До танцювального флешмобу запрошували долучатися усіх бажаючих.

Витрати на придбання кубків, медалей, грамот та інших призів, а також підготовка спортивних споруд проводились за рахунок спонсорів турніру.

Переможцем турніру став ФК «Довгоший».

Кубок, який отримала команда, з року в рік переходитиме від одних переможців до інших. Також вони отримали грошовий приз у сумі 3000 гривень.

Друге місце зайняла команда «Атлетік» (Острожець).

Команда « Перемилівка» посіла третє місце.

Також за результатами гри визначали кращого гравця, кращого воротаря та кращого бомбардира. За підсумками матчу кращим бомбардиром – Матвійчук Максим (ФК «Ярославичі»). Переможці у номінаціях отримали цінні подарунки.

Ініціатори та спонсори турніру частували вболівальників морозивом.

Перехідний кубок пам'яті щороку об'єднує сотні вболівальників та кращі команди району.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, змагання, футбол, Фото, рівне
В тему