12 Серпня 2018
Новини

Привітання з Днем будівельника в прозі

Привітання з Днем будівельника в прозі

12 серпня – День будівельника. Пропонуємо вам добірку красивих привітань у прозі з цим святом.

З Днем будівельника!

Шановні майстри, вітаємо вас із професійним святом! Зичимо іти лише вперед, з прагненням змінювати на краще цей світ. А всі, хто вас оточує, нехай допомагають і словом, і ділом. Цікавих об’єктів, гідних винагород і креативних ідей!

 

Дорогі будівельники, зі святом!

Саме завдяки вашим титанічним зусиллям, кваліфікації та самовіддачі розвивається Україна! Так нехай же вас ніколи не залишить натхнення, прагнення до нових висот і сміливих цілей!

Нехай ваші руки не знають втоми, хай матеріали будуть якісними, а проекти – інноваційними і сенсаційними! Зичимо, щоб творча жилка завжди пульсувала ідеями і новими рішеннями! Багато вам роботи і ще більше відпочинку.

Вітаємо!

День будівельника – свято справжніх чоловіків, істинних трудівників та відчайдушних патріотів своєї держави! Саме ваша праця – запорука комфорту та затишку українського народу.

Тож нехай фортуна супроводжує вас у всіх починаннях. Плідної та цікавої роботи і чудових результатів!

Бажаємо наполегливо і вдумливо закладати фундамент безхмарного щастя, зводити стіну фінансового благополуччя, проектувати втілення бажань і жваво освоювати технологічні процеси особистісного зростання.

 

З професійним святом, Днем будівельника!

Вельмишановні будівельники, своїми руками ви цеглинка за цеглинкою закладаєте майбутнє нашої країни, розмуровуєте обличчя наших міст, ставите фундамент комфорту та надійності для українців.

Сьогодні, в день вашого професійного свята, ми хочемо сказати, що разом з вами пишаємося вашою працею. Завдяки будівельникам народжуються унікальні ансамблі і споруди, які перетворюють сірі бетонні джунглі на виняткові пам’ятки архітектури.

Тож нехай з роками зростає майстерність і фінансовий прибуток, хай відмінним буде самопочуття і прекрасним – настрій. Зичимо, щоб трудові будні радували успіхами і досягненнями, а свята – щирими посмішками, дружніми жартами та приємними хвилюваннями!

Вдало будуйте особисте щастя, створюйте душевний комфорт і зводьте мости в безхмарне майбутнє!

Вітаємо!

У День будівельника бажаємо вам, шановні професіонали, міцного здоров’я, оптимізму та творчої наснаги, дружного колективу і мудрого керівництва, успішних проектів та фінансової стабільності. Нехай ваша нелегка праця приносить задоволення, впевненість, а життя радує веселими святами, щирими почуттями і реалізацією мрій.

 

З Днем Будівельника!

Нехай натхнення буде нескінченне, як хмарочос, характер – твердим, як жорстка арматура, друзі – численними, як цеглини в кладці, життя – прекрасним, як старовинний палац, а здоров’я – міцним, як щойно зданий в експлуатацію об’єкт!

Вітаємо будівельників!

У професійне свято бажаємо вам, дорогі майстри кельми, шпателя і дриля, творити, будувати, трудитися, ставити перед собою високі цілі і з посмішкою їх досягати. Богатирського вам здоров’я, бадьорості і прекрасного почуття гумору. Зичимо гідних зарплат і веселої, дружної атмосфери на роботі. А вдома – затишку, ласки, турботи та великої і світлої любові!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, яке сьогодні свято
В тему