11 Серпня 2018
Новини

Колишня Володимира Кличка продає маєток, в якому жила з ним і спільною донькою

Колишня Володимира Кличка продає маєток, в якому жила з ним і спільною донькою

Гайден Пенетьєрі, яку український боксер так і не зводив до вінця, попри те, що актриса народила йому донечку, вже обзавелася новим бойфрендом, спихнула дитину на екса і робить спробу продати нерухомість, з якою пов’язані спогади про Володю.

Опустіле сімейне гніздечко, де зірка серіалів Гайден Пенетьєрі мешкала із боксером Володимиром Кличком і їхньою доцею Каєю-Євдокією, після розриву стосунків із татом своєї дитини акторка виставила на продаж. Певно, хоче почати життя із чистого аркуша. Пише «Таблоїд», посилаючись на західне видання «Дейлі Мейл».

Гайден, судячи з усього, прагне якнайшвидше спекатися розкішного будинку, який був свідком їхнього з Володею кохання. За особняк із чотирма спальнями 28-літня Пенетьєрі просить у потенційних покупців 1,65 мільйона доларів. Сама ж віднедавна вільна жінка планує тепер жити в місті ангелів – Лос-Анджелесі.

До слова, над оселею для Гайден, Володимира та їхньої доньки Каї, яку саме тоді носила під серцем американка, чаклував титулований дизайнер Бенджамін Вендівер. Для Володі він навіть передбачив парубоче лігво – кімнату над гаражем, де боксер-важковаговик міг розслабитися, граючи на ударних інструментах (і йдеться не про боксерську грушу, а про барабани).

Тим часом подейкують, що донечка Кая, якій уже майже чотири, більше часу проводить із 42-літнім татусем та його родиною, аніж із мамцею, яка закрутила новий роман.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, володимир кличко, шоу-бізнес
В тему